Lachgas starterspakket

We hebben een lachgas starterspakket samengesteld voor elk mogelijke wens. Je krijgt een aantal lachgas patronen, ballonnen en een lachgas cracker. Een lachgas cracker gebruik je om lachgas in een ballon te krijgen.

Meer informatie over het lachgas starterspakket

We hebben een lachgas starterspakket met 10, 20 en 50 patronen

Benieuwd naar een lachgas starterspakket en hoeveel patronen je daarvoor nodig hebt? Een patroon bevat standaard 8 gram N2O. Helemaal uitgeschreven gaat het om disikstofmonoxide, maar dat is een benaming die haast niemand gebruikt. We spreken in plaats daarvan gewoon over lachgas, zodat goed duidelijk is waar het om gaat. Wil je de eerste keer gebruik maken van de lachgas patronen? Dan is het doorgaans voldoende om een enkel patroon van 8 gram te gebruiken. Heb je al wat meer ervaring of wil je een ballon vullen met wat meer lachgas? Dan is het de moeite waard om twee lachgas patronen te kopen.

De grotere dosering van het lachgas maakt het mogelijk om een wat meer diepe en langdurige trip te creëeren. Vooral wanneer je er nog weinig ervaring me hebt is het uiteraard verstandig om er iemand bij te houden die geen gebruik maakt van de lachgas patronen. Jij kunt een ballon vullen met lachgas en ervoor zorgen dat je een spacend effect ervaart, terwijl anderen je in de gaten kunnen houden indien het eventueel mis zou gaan. Het is een erg prettige ervaring, waardoor de meeste mensen veel plezier hebben van de lachgas die ze online kopen en waarmee ze de ballonnen vullen om het lachgas in te kunnen ademen.