Als je lachgas wilt gebruiken, kun je zeker niet zonder een lachgas cracker. Dit handige apparaatje helpt je om het gas vanuit patronen in een ballon te laten lopen, zodat je het vervolgens op een veilige manier kunt inademen. Een cracker aanschaffen is dus een eerste vereiste als iets aan je lachgaspatronen wilt hebben.

Bij LachgasKopen.nl ben je verzekerd van de beste prijzen, een snelle levering en ook niet onbelangrijk: spullen van hoge kwaliteit. Een lachgas cracker kopen doe je met enkele muisklikken op onze website en indien gewenst bestel je meteen andere benodigdheden zoals capsules en ballonnen mee. Voor het ultieme prijsvoordeel kies je voor een compleet pakket, zodat je een mooie korting ontvangt en alle spullen in één keer in huis hebt.

Bekijk onze lachgas crackers

Lachgas cracker: hoe werkt het?

Veel mensen willen weten hoe een lachgas cracker werkt, maar wij kunnen je vertellen: het is werkelijk bijzonder eenvoudig. Je plaatst het apparaat tussen het patroon en de ballon, zodat het gas uit de capsule in de ballon kan lopen. Dat is alles! Veel interessanter is de werking van het lachgas zelf; een verbinding tussen stikstof en zuurstof die leidt tot onbedaarlijke lachbuien en avonden met de grootste pret.

Deze verbinding wordt ook wel aangeduid met de formule N2O (een afkorting voor distikstofmonoxide) en geniet bij het grote publiek vooral bekendheid onder de naam lachgas. De cracker gebruik je om de stof op een veilige manier in te nemen, want rechtstreekse inademing vanuit een patroon kan zorgen voor bevroren lippen. Ook zorgt inademing vanuit een ballon voor voldoende aanwezigheid van zuurstof en een geleidelijke inhalatie.

Lachgas cracker gebruiken: wat is het effect?

Een lachgas cracker gebruiken is dus de beste manier om het maximale effect uit N2O te halen. Maar wat is dit effect nu precies? We weten allemaal dat we ervan gaan lachen, maar je moet het een keer beleefd hebben om daadwerkelijk te snappen wat de stof met je doet. Er zijn namelijk meer voordelen dan spontane lachbuien alleen; ook een euforisch gevoel en een warme sensatie behoren tot de positieve effecten van distikstofmonoxide.

Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn en moet de stof daarom wel bepaalde risico’s met zich meebrengen? Dat valt alleszins mee. Extreem gebruik zoals meerdere ballonnen in korte tijd kan wel tot ongewenste neveneffecten leiden. Denk hierbij onder meer aan een misselijk of duizelig gevoel en een kater achteraf. Gevaarlijk is N2O echter allerminst – niet zonder reden wordt het goedje al vele decennia gebruikt voor uiteenlopende medische toepassingen.

Lachgas cracker maken of kopen?

Voor veilig en comfortabel gebruik is het natuurlijk wel van belang dat je een cracker gebruikt zoals deze bedoeld is. Sommige mensen willen zelf zo’n apparaatje maken en zoeken daarom online naar handleidingen om dit te doen. Dit is om meerdere redenen niet aan te bevelen. Niet alleen loop je hierdoor het risico dat het gas van dichtbij in contact komt met je handen (dit kan leiden tot bevriezingsverschijnselen), maar ook kun je kostbaar gas verliezen door een slecht functionerende cracker. Zonde, want er zit maar 8 gram gas in een N2O patroon! Wij adviseren je crackers daarom altijd nieuw te kopen, want bij een betrouwbare leverancier zoals LachgasKopen.nl kosten ze minder dan een tientje. Waarom zou je zelf nog moeite doen?

Neem contact met ons op

Lachgas pakket kopen inclusief cracker

Wil je helemaal in één keer klaar zijn? Koop dan niet alleen een losse lachgas cracker, maar een compleet lachgas pakket. In onze webwinkel bieden wij speciale pakketten aan inclusief crackers, patronen en ballonnen. Meer info? Bel ons op 085-0020561 of mail naar info@lachgaskopen.nl.