Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord: lachgas patronen. Ze worden veelvuldig gebruikt op feestjes of om thuis met vrienden een leuke tijd te beleven. Elke capsule bevat standaard 8 gram N2O, ook wel bekend als distikstofmonoxide. Het effect is geweldig – soms kom je niet meer bij van het lachen, maar andere keren zak je juist weg in een aangename roes.

Lachgas patronen zijn dan ook veel te leuk om niet een keertje te proberen. Sommige aanbieders rekenen echter torenhoge prijzen en zeker op een feest worden er vaak woekerprijzen gerekend voor één enkele lachgasballon. Zonde van het geld, want via LachgasKopen.nl schaf je de allerbeste capsules aan tegen de laagste prijs. Zo hoeft een leuk avondje met vrienden helemaal niet veel te kosten!

Bekijk onze lachgas patronen

Lachgas patronen gebruiken: wat is de werking precies?

Over lachgas gebruiken bestaat de nodige misverstanden. Sommige mensen menen dat het nooit goed kan zijn, terwijl anderen beweren dat het volstrekt onschadelijk is. Die laatste groep komt het dichtst in de buurt van de waarheid.

Sterker nog, lachgas patronen worden al decennialang probleemloos recreatief gebruikt en ook tijdens bevallingen en in de operatiekamer ingezet als effectieve pijnbestrijder. De werking is als volgt: na het inademen van het gas via een ballon wordt het via de longen opgenomen en ervaart de gebruiker enkele minuten lang een bijzonder spacend effect. Dit neemt al snel weer af, waardoor je nooit lang de controle kwijt bent en je avond helder en scherp kunt vervolgen.

Patronen gevuld met N2O (distikstofmonoxide)

N2O, de werkzame stof waarmee de patronen gevuld zijn, heeft diverse bijzondere effecten. Allereerst word je in de meeste gevallen ongelooflijk lacherig (vandaar de naam) en heb je soms zelfs buikpijn van het vele lachen! Ook ben je vrolijk en opgewekt, heb je een warm en high gevoel en klinken geluiden anders dan je gewend bent.

Ook op geestelijk niveau missen lachgas patronen hun uitwerking niet. Zo kom je onder andere beter in contact met je onderbewuste gedachten en gevoelens en kun je soms milde hallucinatieve effecten ervaren. Maar pas op: teveel N2O kan leiden tot duizeligheid of misselijkheid. Het gebruik van één ballon is daarom over het algemeen de norm. Meerdere ballonnen op een avond wordt alleen aangeraden voor ervaren gebruikers. Overdrijf het echter niet en voorkom dat je last krijgt van een kater.

Lachgas cracker om ballon te vullen met patronen

Om lachgas patronen te gebruiken, moet je het gas eerst in een ballon zien te krijgen. Dit doe je met een cracker: een speciaal apparaatje waarmee je het gas in een handomdraai in de ballon laat lopen. Hierdoor heb je geen duur slagroomapparaat meer nodig met allerlei onderdelen die onderhouden moeten worden.

Een lachgas cracker is via LachgasKopen.nl heel goedkoop aan te schaffen en bespaart je daarmee veel tijd en geld. Als het gas eenmaal de ballon is ingelopen, adem je langzaam in en uit in de ballon. Ook belangrijk is om vooraf een beetje lucht mee naar binnen te nemen. Zo ontstaat er niet snel zuurstofgebrek en kun je de patronen met N2O veilig en comfortabel gebruiken.

Lachgas starterspakket: ideaal om te proberen

Ben jij benieuwd naar onze lachgas patronen? Dan is het slim om deze in de vorm van een starterspakket te kopen. Zo ontvang je er direct de benodigde cracker en ballonnen bij en bespaar je veel geld in vergelijking met het los kopen van al deze spullen. Wil je meer weten over het starterspakket? Mail ons dan op info@lachgaskopen.nl.

Lachgas patronen online kopen

Je kunt de lachgas patronen gewoon online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven hoeveel van de patronen je wilt kopen. Wij hebben de lachgas patronen voor je op voorraad en zorgen ervoor dat je die vlot in huis hebt.

Let op: het is van belang om de lachgas patronen te gebruiken om een ballon te vullen. Het gas dat uit de patronen komt is ijskoud en daarmee ongeschikt voor je longen. Gebruik altijd een ballon en zorg er daarmee voor dat het gas de kans krijgt om even op te warmen.

Je kunt het lachgas uit de patronen innemen vanuit de ballon, zoals ook de anderen dit doen die er gebruik van maken. Op die manier kun je met de lachgas patronen een bijzondere ervaring creëeren, zodat je zelf kunt ervaren hoe het vanuit je onderbewustzijn voelt wanneer je hard begint te lachen.

Lachgas cracker

De lachgas patronen kennen we ook wel als lachgas patronen. Het gaat om de patronen die je normaal gesproken in een slagroomspuit vindt, waardoor het wat dat betreft gaat om een bekend product waar we overigens op meerdere manieren gebruik van maken. De lachgas cracker is inmiddels populair onder jongeren die dit graag een keer willen uitproberen, maar ook in de medische wereld wordt er bijvoorbeeld gebruik van te maken. Het is een anesthetisch middel, wat betekent dat het daarmee mogelijk is om patiënten te verdoven.

Mensen die gebruik maken van de lachgas patronen geven zelf aan dat het ze een reis biedt naar het onbewuste van henzelf. Ze hebben de kans om hun onderbewustzijn te bereiken, zodat ze een andere kant van zichzelf kunnen ontdekken. Daarnaast zorgen de lachgas patronen die je kunt kopen er meteen voor dat je hard begint te lachen, zelfs wanneer je daar normaal gesproken wat meer moeit ermee hebt. Je kunt een bijzondere remming wegnemen met de lachgas patronen, waardoor je op een unieke wijze zorgt voor een geweldige ervaring die je samen met je vrienden kunt ondergaan.

Neem contact met ons op

Lachgas patronen

Online lachgas patronen kopen? Het zijn capsules die oorspronkelijk in bijvoorbeeld slagroomspuiten gebruikt worden. De lachgas patronen zijn echter ook uitstekend geschikt om zelf N2O in te nemen. Dit is een gas dat ervoor zorgt dat je een bijzondere space ervaart, waardoor je meteen begint te lachen. En dan bedoelen we niet zomaar een beetje lachen: we bedoelen keihard lachen waarmee je waarschijnlijk niet eens meer zomaar kunt stoppen!

De lachgas patronen hebben een geweldig effect en zorgen er tijdens een avondje met vrienden voor dat je buikpijn zal krijgen van het lachen. De lachgas patronen kun je gemakkelijk gebruiken en zorgen er via de longen voor dat je een bijzonder spacend effect zal ervaren.